• +359 888 939 947
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Special offers

За незабравим рожден ден на Вашето дете

Рожден ден „Сладко, по-сладко, навсякъде шоколад – Stanimira Chocolate House“
Времетраене: 45 мин. – 2 часа
Подходящо за възраст: 3,5 + години
Ценови пакет за 1 дете: 40 лв.
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ: Основната мисия на всяко дете на партито е да направи своя шоколад, да измисли вълшебен бонбон, да декорира шоколадово блокче или бисквитка. Децата изработват всичко това сами с помощта на мастер шоколатиер Станимира. Усилената шоколадова дейност кипи под звуците на специален шоколадов фонтан – отново само за децата!
КАК ПРОТИЧА ПАРТИТО: Започва с това да бъде украсено пред вратата. Никой не се допуска преди да премине тест със задачи по математика и да демонстрира познания къде расте какаото, какви цветове могат да бъдат какаовите зърна, полезен или не е за децата шоколада. След това продължаваме с дегустация, после показваме на децата къде са нашите складове за готовата продукция, как се прави. Разбира се всички най-много се радват на машината от където тече постоянно шоколад. Децата имат възможност да избират какво да правят с шоколада – украсяване с шоколад, формички и близалки. Най-много се забавлява, когато рисуват с шоколад.
ЕМОЦИЯТА: Като започнем с най-различни викове: „може ли да бръкна с ръка“, „може ли да потопя“ и в момента, в който им се каже, че всичко може, от това, което някога им е било забранявано – навсякъде хвърчи шоколад ,трюфели, какао. Партито стига своя върхов момент, когато дечицата си намазват личицата.

Как медиийте отразяват нашата дейност?

Събития

Следвайте ни във Facebook

Следвайте ни в Instagram